Chord Sayang 2 – Nella Kharisma, Cobo Rungokno Tembang Kangenku Iki Dewi Asmoro Tulung Omongno

Berikut chord Sayang 2 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. [Intro] [Verse 1] Cobo rungokno.. oo.. Tembang kangenku iki Dewi asmoro tulung omongno Aku isih ngenteni

Ombak segoro.. oo.. Kok sajak ngelengake Nambahi kangenku soyo gedi Nganti kepati pati.. Andaikan sayangku sak iki Iseh ono neng kene Kita akan slalu memadu cinta Bungahing atiku Sedihing atiku hanya dalam mimpi Rino lan wengi moto iki Angel di aremake Mung lam lamat Esem lan manismu Kapan kubertemu Sak kedeping moto.. wes marem atiku

[Verse 2] Cobo rungokno.. oo.. Tembang kangenku iki Dewi asmoro tulung omongno Aku isih ngenteni Ombak segoro.. oo.. Kok sajak ngelengake Nambahi kangenku soyo gedi Nganti kepati pati.. Andaikan sayangku sak iki Iseh ono neng kene Kita akan slalu memadu cinta Bungahing atiku Sedihing atiku hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki Angel di aremake Mung lam lamat Esem lan manismu Kapan kubertemu Sak kedeping moto.. wes marem atiku Artikel ini merupakan bagian dari KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.